Sterke bescherming voor je iPhone

Heb jij het record voor de meeste gebroken iPhones in jouw vriendengroep? Ben jij de selfie-koningin die haar iPhone nog weleens laat vallen tijdens een ingewikkelde pose? Of ben je de ouder die zijn gesneuvelde iPhone terugvindt in de zandbak na 3 dagen zoeken? Dan wordt het misschien tijd voor een sterker hoesje.

Sterke iPhone hoesjes zijn al lang niet meer de lompe rubberen cases die je iPhone in één klap twee keer zo dik en zo zwaar maken, dankzij slimme materialen die zelfs met een subtiel laagje al flinke schokken op kunnen vangen.

Apple hoesjes

Er zijn veel populaire merken op de markt die stijlvolle en relatief dunne hoesjes bieden voor extra goede bescherming. Apple heeft een serie siliconen cases op de markt gebracht voor de iPhone6s en iPhone6S plus in 11 verschillende kleuren. Er is ook een lederen versie, deze is in 5 kleuren verkrijgbaar. De binnenkant is gemaakt van microfiber voor extra bescherming en uiteraard zijn de uitsparingen voor knoppen erg nauwkeurig gemaakt, wat je ook niet anders zou verwachten van Apple.

Stoere Otterbox hoesjes

Otterbox is een bekend en geliefd merk van stoere en sterke cases. De Otterbox Defender en Commuter series bieden volledig bescherming tegen vallen, stoten en vuil. Niet alleen voor de behuizing maar ook voor het scherm. Voor een extra stijlvol ontwerp kun je de Symmetry en Strada series bekijken. Strada biedt elegante lederen hoesjes en Symmetry biedt de meest lichtgewicht cases van het gehele Otterbox assortiment.

Erg sterke case

Urban Armor Gear

Urban Armor Gear is nog zo’n bekend merk als het gaat om uitstekende bescherming. De cases van UAG zijn superlicht en bieden bescherming die zelfs aan militaire eisen voldoet. De speciale screenprotector beschermt tegen krassen zodat je iPhone ook na lang gebruik er nog steeds als nieuw uit ziet.

Minimalistische bescherming van Radius

De Radius v2 en v3 zien er misschien wat ongebruikelijk uit maar het slimme ontwerp zorgt voor bescherming zonder het mooie design van je iPhone te verbergen. De Radius beschermt de hoeken, de cameralens en de achterkant van je iPhone maar zonder de hele achterkant te bedekken. Deze iPhone hoesjes zijn extreem lichtgewicht en minimalistisch, een ideale oplossing voor iPhone-eigenaren die hun telefoon niet willen verbergen achter een hoes maar wel bescherming nodig hebben. Je moet er wel wat voor over hebben want deze hoesjes zijn niet bepaald goedkoop. De goedkoopste versie kost zo’n $80 en de prijzen lopen op tot wel $250.

Tech Armor gaat voor transparant

Tenslotte is er Tech Armor, die sterke, transparante hoezen biedt zodat het bijna lijkt alsof je helemaal geen hoes gebruikt. Tech Armor biedt uitstekende val- en krasbescherming voor een zachte prijs. Het speciale ballistische glas (ook wel kogelwerend glas genoemd) is supersterk en erg helder waardoor je geen wazig scherm ziet door deze hoes heen.